Despre noi

Numele meu este Rodica Fock si sunt din Timisoara. In anul 1988, prin intermediul unei prietene mult mai in varsta am aflat ca exista o rasa deosebita si anume Airedale Terrier-ul. Pe atunci aveam un pechinez si incepusem sa citesc cat mai multe despre rasele existente la noi. Le comparam intre ele iar pana la urma am ajuns la concluzia ca Airedale-ul se potriveste cel mai bine criteriilor pe care mi le doream eu. Cu greu am gasit la aceea vreme un cuib. Am luat legatura telefonic cu crescatorii canisei "Astra de Iosia" din Oradea si mi-am rezervat o fetita. Odata cu aducerea ei acasa mi s-a deschis o alta lume pe care o frecventez si in ziua de astazi.
 
Am inceput sa merg in expozitii de frumusete, prima fiind cea de la Jimbolia in anul 1989. BESSY ASTRA DE IOSIA (Kenny) nu a fost o catelusa de show dar din al doilea cuib al ei am tinut o catelusa Teddy care a pus bazele canisei mele. Cu ea am participat la expozitii, a fost campioana Romania si a fost primul Airedale Terrier cu examenul SCH 3. Am facut parte din echipa de dresaj din acei ani. Odata cu deschiderea granitelor am inceput sa import caini din Ungaria: Lutrahazi Omar (mascul) si Golden Lulu Endearing Young Gir (femela) cu care am castigat numeroase expozitii. Nu m-am multumit doar cu atat si am inceput sa tind mult mai departe participand la expozitii mondiale si europene. La o astfel de expozitie in 2006 (Budapesta) am descoperit o rasa care ma fascina. Semana foarte mult cu un lup si atunci am aflat ca se numeste Ceskoslovensky Vlcak si ca este o rasa partial recunoscuta. In urmatorul an am reusit sa aduc in tara prima catelusa pe nume MAGDA SEDA EMINENCE (inregistrata cu COR 1). In urmatorii ani am inceput colaborarea cu canisa Crying Wolf de unde am importat mai multi caini.
 
In anul 2005 cand l-am cunoscut pe sotul meu (el avind canisa Monte Carlo-Labrador Retriever) am inceput sa crestem impreuna cele 3 rase fiecare cu nevoi diferite. Cativa ani mai tarziu am facut cateva importuri la fiecare rasa astfel aducand linii noi de sange din parinti de foarte mare calitate. La Airedale Terrier: MODERATOR KEMENTARI (mascul - provenind din Polonia), EST ETIAM MAGISTRA VITA (femela - provenind din Ucraina), Brait Lend Ostap Bender (mascul - provenind din Rusia), Ceskoslovensky Vlcak: VANILLA OD UHOSTE (mascul - Cehia), CHARON SRDCERVAC (mascul -Cehia), Labrador: DIVLADJO DO YOU LOVE ME? (mascul - Ucraina).
 
Incepand cu anul 2010 am inceput colaborarea cu dl. Ambrus Botond caruia ii multumim, el aducandu-ne un titlu de Campion European, un titlu de Vicecampion European, ambii la Ceskoslovensky Vlcak si unul de Vicecampion European de juniori la Airedale Terrier, pe langa numeroasele titluri obtinute in intreaga Europa. Speram ca in viitor sa devenim o canisa de prestigiu prin calitatea produsilor nostri.